VIJESTI | PROIZVOĐAČI | AKCIJE | STORES | ABOUT US | REPAIRS
442
PDF brošura kompletnog programa instalacijskih zvučnika Monitor Audio.
441
Uz potrebu glazboljubaca za uživanjem u odabranoj glazbi i filmovima ne samo u zavorenim prostorima, već u svakom dijelu imanja, kuće, stana, terase, vrta, bazena, pojavili su se zvučnici koji uspijevaju odgovoriti ne uvijek lakim zadaćama takve reprodukcije. Montor Audio ponudio je novi pristup ponudom novih kolekcija zvučnika za ugradnju i vanjsku upotrebu.
304
Potpuna kućna automatika
i500 je kućni multiroom audiosustav inovativnog i suvremenog dizajna, vrhunske tehnologije i izvanrednih zvukovnih osobina koji reproducira glazbu s iPoda, tunera, CD/DVD ili MP3 playera. Sustavom je izrazito jednostavno upravljati putem korisniku u cjelosti prilagođenom daljinskim upravljačem. Intuitivni navigacijski izbornici omogućavaju potpuno upravljanje sustavom iz bilo kojeg dijela doma ili zgrade.
303
Višenamjenski uređaj
Instalirajte upravljač svjetlom i izaberite upravljačku audiojedinicu 100 serije i dobit ćete odličan spoj. 100 seriju moguće je instalirati i sasvim zasebno. Uređaj je toliko jednostavan za postavljanje da ga može ugraditi bilo koji električar.
283
Najbolja slika do sada
High Dynamic Range Imagery tehnologija je novi, moćan alat koji se koristi za profesionalne (virtualna stvarnost, postprocesiranje, ugostiteljstvo, zaštita, obrana…) kao i za znanstvane (biomedicina, obrazovanje…) svrhe.
262
Kućno kino nije nigdje popularnije nego u SAD-u. Zato i ne čudi da i jedna od rijetkih autentično američkih tvrtki koja se bavi proizvodnjom visokokvalitetne audio/video opreme, što McIntosh sigurno jest, u svom programu ima brojne uređaje za tu namjenu.
242
Pametan program
U Simaudiju tvrde da je MiND (Moon intligent Network Device) više od proizvoda. To je, kažu, način organiziranja, slušanja i uživanja u glazbi pohranjenoj na bilo kojem računalnom mediju. Tehnologija na kojoj počiva MiND omogućava streamanje digtalnih glazbenih zapisa iz fonoteka na računalima, NAS (Network Attached Storage) uredjajima, s interneta... u audiosustav koji će ih reproducirati.
220
Hollywood u sobi
Poznata serija Grand Cinema Lumis, jedne od vodećih tvrtki za proizvodnju high-end projekrora na svijetu, talijanske SIM2, dobila je nasljednika. Naziv joj je Superlumis. Superlumis projektori osiguravaju veću svjetlinu, zahvaljujući puno jačoj žarulji (350 W), ali i novoj postavi leća.
163
Ponuda za svaku namjenu
Kako ljudi u svojim domovima žele imati poseban namještaj, drugačiji od onoga koji su već negdje, kod nekoga, bili vidjeli i kako vlastiti stan žele opremiti sukladno svojim potrebama i nahođenjima, tako i kad se odluče za ozvučivanje svoga životnog prostora, nastoje izabrati nešto drugačije i posebno.
148
Poznato je da su „bolje polovice“ rijektko kada suglasne da im se u dnevnoj sobi nađe audiosustav ili sustav kućnoga kina koji dominora ambijentom i gdje se vide hrpe kabela. Zato se proizvođači, posebno zvučničkih sustava, dovijaju kao i te potencijalne i brojne kupce priovoljeti na kupovinu svojih proizvoda.
147
Savršen sklad stila i funkcionalnosti
Talijanska tvrtka SIM2 već godinama predstavlja jednog od vodećih svjetskih proizvođača visokokvalitetnih projektora različitih namjena. Jedan od najnovijih modela je Crystal Cube, jedinstveno dizajnirani projektor koji po svemu odaje svoje podrijetlo. Savršen spoj stila i vrhunske tehnologije zaštitni je znak SIM2 tvrtke, što je jasno vidljivo i kod ovog projektora koji kad na radi, predstavlja nenametljivi dio bilo kojeg kućnog dekora.
146
Ozvučiti prostore koji se obično ne ozvučvaju stalnom opremom, kao što su dvorišta, sjenice i sl. nije ni jednostavno niti jeftino.Međutim, i za takve namjere postoji sve veći broj kvalitetnih i ne preskupih rješanja. Jedno takvo nudi i Monitor Audio svojom serijom rječito nazvanom Climate.
215
Ormarići za smještaj uređaja za kućno kino u biti su kontrolni centar svih komponenata audio/video sistema. Salamander ne gradi te kabinete samo da budu spremište za uređaje i postolje za TV, već moraju ispunjavati i ostale svrhe namještaja za kućno kino. Svaki dio tog namještaja ima svoju svrhu - od prigušenja vibracija do ventilacije i spretnog prihvata i provođenja kabela - sve uz trajnost i funkcionalnost koju tražite.
216
Što čini vrhunsko sjedenje? Sjedeće garniture su jedan od najkritičnijih elemenata u vašem multimedijalnom prostoru. Savršeni stil i konfiguracija su tek početak. Udobnost je ključ a kvaliteta konstrukcije i izrade je osnova za dugotrajno zadovoljstvo.
144
Skupina audioprofesionalaca utemeljila je 1993. godine tvrtku pod nazivom Electronica Integral de Sonido S.A, (EISSOUND). Bilo je to vrijeme kad pojam multiroom nije bio sasvim poznat ni brojnim renomiranim tvrtkama koje su proizvodile audioopremu.
149
Ovom brošurom želimo našim korisnicima omogućiti pojednostavljen uvid u našu ponudu multi-room audiovizualnih aplikacija i u način ostvarivanja potpuno automatizirane digitalne odnosno “pametne” kuće, stana, plovila ili nekog drugog objekta. Ovakav tehnički sustav omogućava brojne mogućnosti primjene i različite razine njime pokrivenog prostora Vašeg doma.
    VIJESTI | PROIZVOĐAČI | AKCIJE | STORES | ABOUT US | REPAIRS

Audio Cinema Art | The High-End Company

Site info | Pravne napomene | Produkcija ...