VIJESTI | PROIZVOĐAČI | AKCIJE | STORES | ABOUT US | REPAIRS
435
I ove je godine u Pakracu, od 03.- 05. 06. održan peti po redu Multipak, najveća regionalna multimedijska izložba. Ovaj projekt Robertoshopa, Muzeja grada Pakraca i Gradske knjižnice Pakrac pokrenut 2012. godine privlači svake godine sve više zaljubljenika u glazbu i njenu reprodukciju.
433
U travnju ove godine posjetio nas je g. Tom Ogilvie, Export Manager tvrtke Cambridge Audio. U kraćem razgovoru prenio nam je ideje, način rada, i razmišljanja tvrtke i svoje osobno. Razgovor je bio vrlo zanimljiv jer je g. Ogilvie vrlo mlad, i sjajan je predstavnik filozofije tvrtke u kojoj je prosjek starosti jedva trideset godina. Pitanja ne navodimo jer je iz odgovora sve jasno.
409
Tijekom subote, 23. i nedjelje, 24. listopada 2015. godine, tvrtka ACA imala je još jednu u nizu prezentacija vrhunske audioopreme iz svojeg uvozničkog/distributerskog programa. U salonu Istanbul Hotela Esplanade bili su oba dana od 10:00 do 18:00 sati izloženi i prezetirani sljedeći uređaji:
400
Audiocinema Art s radošću Vas poziva da nam se pridružite u hotelu Esplanade u Zagrebu, u subotu, 23. i nedjelju, 24. listopada 2015. godine, na još jednoj u nizu prezentacija vrhunske audioopreme iz našeg distributerskog programa.
376
Ni ljubitelji kvalitetne reprodukcije u razvijenim dijelovima svijeta nemaju baš često nazočiti događaju kakva se održava 6. i 7. travnja u dvorani Regent na prvom katu hotela Esplanade u Zagrebu. Kad se tako nešto vani sprema, tamošnje audiotiskovine, pa i širi mediji, o tomu pišu i govore kao o senzaciji.
377
Poštovani audiofili i ljubitelji dobroga zvuka i glazbe, Pozivamo vas 6. i 7. travnja 2013. godine u hotel Regent Esplanade u Zagrebu, Regent Club na 1. katu, gdje će Audio Cinema Art predstaviti uređaje legendarnog američkog proizvođača McIntosha, koji predstavljaju novost u našem portfoliju.
378
Još jedan minhenski sajam je iza nas. I to jubilarni, 30. po redu. U tri desetljeća postojanja, uz CES u Las Vegasu, postao je najznačajniji specijalizirani audio/video sajam na globalnoj razini. I dok CES praktično pokriva sva polja potrošačke elektronike, uključujući i cjelokupni hi-fi, minhenski je sajam (ostao) usredotočen na njegov high end segment.
379
Poštovani audiofili, te ljubitelji glazbe i HiFi audio tehnike, kao predigru domaćim i inozemnim specijaliziranim sajmovima, odlučili smo se za Vas, u suradnji sa našim poslovnim partnerima i prijateljima, organizirati prezentaciju dijela noviteta i trenutno najinteresantnijih modela srednjeg segmenta iz našeg bogatog distributerskog programa.
380
Od 16. do 19. Rujna 2010. nazočili smo 23. izdanju specijaliziranog AV sajma koji se pod nazivom Top Audio & Video Show održao u Milanu. Ovaj je sajam tijekom godina prerastao u jedan od najznačajnijih i najvećih, ne samo u Europi (odmah iza Minhenskog) već i u svjetskim razmjerima.
381
Prošloga vikenda, od 24. do 26. Rujna 2010. godine AudioCinemaArt je u sklopu jesenskog Multimedia HiFi Show-a predstavila djelić svoje bogate ponude namjenjene audiofilima. I ovoga puta posebno nam je zadovoljstvo što se događaj odvijao u našem najcjenjenijem hotelu - The Regent Esplanade Zagreb, koji je upravo u Travnju ove godine proslavio 85. rođendan.
382
U Münchenu je od 6. do 9. svibnja 2010. održan 29. po redu HIGH END sajam. Riječ je o najstarijem specijaliziranom HiFi sajmu u Europi, uz CES u Las Vegasu najznačajnijem u svijetu. Riječ je o najstarijem specijaliziranom hi-fi sajmu u Europi i, uz CES u Las Vegasu, najznačajnijem u svijetu.
383
U suradnji sa Ambasadom Kraljevine Danske, od 28. do. 30. Svibnja nastupili smo na Elle Dekor sajmu stanovanja koji se održao u zagrebačkoj Areni.
384
Unatoč sajamskoj sezoni i dvije istovremene sajamske prezentacije, ove godine ekipa iz Audio Cinema Art-a odlučila se za samostalni nastup u Hotelu Esplanade. Prema riječima organizatora uzrok tome je što kvalitetnije predstavljanje vlastitog indetiteta i prodajni asortiman.
385
U izložbenom prostoru apartmana 107 na prvom katu hotela Regent Esplanade u Zagrebu, u sklopu proljetnog Multimedia Hi-Fi Showa od 16. do 18. travnja održana je prezentacija novih Sumic Audia kabela u suradnji s tvrtkom AudioCinema Art.
449
    VIJESTI | PROIZVOĐAČI | AKCIJE | STORES | ABOUT US | REPAIRS

Audio Cinema Art | The High-End Company

Site info | Pravne napomene | Produkcija ...