STORES | ABOUT US | REPAIRS
CX serija Cambridge Audija ili hi-fi za digitalno doba
CX seriju je Cambridge Audio koncipirao vrlo ambiciozno, kao hi-end komponente koji će revolucionirati zabavu u digitalno doba, a što je rezultat njihove tradicije u hi-fi izvrsnosti i vrhunca nakon više od 40 godina digitalnog iskustva.

Što je novo? Još preciznije i detaljnije audio performanse, brojne mogućnosti umrežavanja, već poznata solidna pragmatična estetika, znatno unaprijeđena solidnost izrade ne samo u dizajnu šasija/kućišta uređaja radi niskih rezonancija i, ne manje bitno, elegantno korisničko sučelje kod striminga te puni zaslon u boji. Razvoj CXserije jerezultatviše od dvijegodineprojektiranju- otprilike nešto više od 17.000 sati ukupnog razvoja. Taj je razvoj bio izravna posljedica analize tržišta, detaljno istraživanje proizvoda i razmatranja povratnih informacija od distributera i trgovaca.

 

cx-serija-cambridge-audija-ili-hi-fi-za-digitalno-doba

Nova CX serija

 

U novoj CX seriji su slijedeći uređaji:

 

- CXN UPSAMPLING NETWORK PLAYER

- CXC CD TRANSPORT

- CXA60 STEREO AMPLIFIER

- CXA80 STEREO AMPLIFIER

- CXR120 AV RECEIVER

- CXR200 AV RECEIVER

 

U samom dizajnu su učinjene ne male promijene u dosadanjim očekivanim funkcijama uređaja. 

 

cx-serija-cambridge-audija-ili-hi-fi-za-digitalno-doba

CXA80

 

Primjerice: u integrirana pojačala su ugrađeni visoko učinkoviti i prestižni digitalno analogni konvertori, integrirana su pored mrežnih playera postali konekcijsko središte za sve uređaje suvremenog korisnika te je time povećana mogućnost kombinacija potencijalnim kupcima. U grubo se mogu istaći pored povećanja mogućnosti umrežavanja još i dramatična povećanja uzorkovanja uz još višu spremnost na bežično komuniciranje.

 

cx-serija-cambridge-audija-ili-hi-fi-za-digitalno-doba

CXN

 

Također, za nove zadaće je: podignuta razina kvalitete šasija i maksimalno poradilo na stereo separaciji (diskretna pojačala). Na način i duljina vođenja signala su posebno obratili pažnju: analogni su minimizirani a, primjerice u CD transportu, postoji samo vođenje digitalnog signala do mjesta konekcije. Svi uređaji ove serije su bili podvrgnuti do sada najopsežnijem i detaljnom programu beta testiranja sa više od 30 sudionika i više od tisuću sati slušanja i funkcionalnog ispitivanja.

 

cx-serija-cambridge-audija-ili-hi-fi-za-digitalno-doba

CXR200

 

Uspostavljeni su novi i poboljšani postupci kontrole kvalitete kako bi se još više usavršila i onako dosegnuta visoka razina pouzdanosti te dobilo povjerenje potrošača za svaki uređaj Cambridge Audia iz CX Serije.

    VIJESTI | PROIZVOĐAČI | AKCIJE | STORES | ABOUT US | REPAIRS

Audio Cinema Art | The High-End Company

Site info | Pravne napomene | Produkcija ...