STORES | ABOUT US | REPAIRS
DAgostino Phono
Unutar brazdi vinila zaključan je najprirodniji, najneutralniji, najrealniji I najdojmljiviji zvuk koji možete zamisliti.

Najveći problem je taj I takav zvuk “izvaditi” I dovesti do zvučnika. Dan D’Agostino drži da je takva zadaća nadasve izazovna ali I neodoljiva. Bez obzira s koliko pozornosti dizajnirao fono stupanj, još uvijek komadić glazbene duše viri iz brazdi. Sa Momentum Phonostage pojačalom, konačno je uspio ekstrahirati I najmanji djelić glazbe skrivene u mikroskopskim brazdama ploče.

dagostino-phono

Kako mu je to uspjelo? Spajanjem najboljeg mogućeg analognog sklopa sa digitalnim kontrolnim sklopovima. Svako podešavanje se obavlja na prednjoj strani pred-predpojačala I vidi se na svom LED predočniku. Lako su dostupni bez otvaranja kućišta, bez pretraživanja kompliciranih uputa I bez  zamornog i nesigurnog premještanja DIP prekidača. Tasterima na prednjoj ploči podešava se stupanj pojačanja i impedanca za dva MC ulaza, impedanca I kapacitivnost MM ulaza, kao I ekvalizacijska krivulja (RIAA).

Znajući da je svaki sklop onoliko dobar koliko je dobro njegovo napajanje, Dan je dao Momentum Phonostage-u vjerojatno najčišće I najkontroliranije AC napajanje ikada primijenjeno. Ne korisit samo jedan, već dva odvojena sklopa – transformator pričvršćen za dno I ispravljački I regulacijski sklop koji su ugrađeni u odvojeno podnožje na kojem fono stupanj “sjedi”. Na taj su način dijelovi, koji bi mogli imati loš utjecaj jedni na druge, potpuno odvojeni. 

dagostino-phono

Kao ljubitelj glazbe, Dan rado slijedi svoje nadahnuće, mijenjajući I proširujući svoj sustav u svim smjerovima koje glazba zahtijeva. Nepodnošljiva mu je pomisao da su uređaji ograničavajući faktor njegovim idejama, I zato Momentum Phonostage ima 4 ulaza (XLR ili RCA za 2 MM i 2 MC zvučnice) na koje se mogu spojiti 4 ručke/gramofona kao i XLR izlaz.

dagostino-phono

Svi ugrađeni dijelovi su najbolji od najboljih a Dan ih je osobno isprobao. Svaki je uređaj ručno izrađen u Arizoni…

Ulazi

4 ulaza XLR i RCA

2 MOVING COIL ulaza

2 MOVING MAGNET ulaza

Ulazi se odabiru na prednjoj ploči

 

Izlazi

1 balansirani XLR

 

Gain

70 dB za MC

50 dB za MM

 

Ekvalizacijske krivulje:

RIAA

FFRR

RCA orthophonic

COLUMBIA

DGG

 

Frekvencijski odziv

+/- 0,2 od 20 Hz do 20 kHz.

 

Impedanca:

16 vrijednosti za  MM i MC

16 vrijednosti kapacitivnosti za  MM i MC

 

Dimenzije

Glavno kućište: 394 x 324 x 89 mm

Napajanje: 343 x 280 x 64 mm

Transformator: 100 x 267 x 51 mm

/home/audiocin/public_html/content/images/gallery/1/thumbs/ - It's not valid dir
    VIJESTI | PROIZVOĐAČI | AKCIJE | STORES | ABOUT US | REPAIRS

Audio Cinema Art | The High-End Company

Site info | Pravne napomene | Produkcija ...