VIJESTI | PROIZVOĐAČI | AKCIJE | STORES | ABOUT US | REPAIRS
362
Cilj McIntoshih dizajnera pri kreiranju novih slušalica MHP1000 je bio zvuk koji imaju vrhunske zvučne karakteristike, znači: zaobljen, bogat, kristalno jasan, ne zamarajući zvuk koji se lako sluša i omogućuje slušanje novih aspekta poznate glazbe.
361
McIntoshev novi je SACD / CD transport MCT450 ima sve standardne značajke suvremenih SACD / CD transporta, ali uz nekoliko dodanih s kojima se izdvaja u audiofilsku klasu.
360
McIntosh MC301 je monoblock pojačalo od 300 W na 2 , 4 ili 8 ohma. Njegov monoblock dizajn je ultimativan pri konfiguriranju audio sustava u kojem svaka zvučna kutija ima svoje vlastito pojačalo, čime se jamči maksimalno odvajanje kanala i vjernost zvuka.
359
MC152 je McIntoshevo najnovije stereo pojačalo od 150 W na 2, 4 ili 8 ohma u kojesu ugrađeno golemo iskustvo i zadnja serija inovacija ove legendarne high end tvrtke. Njegova punina kao komponente audio sustava se ponajprije i ponajviše može komplementarno sagledati s predpojačalom MC150 koje u sebi ima moćan D/A konverter.
358
McIntosh zasigurno ima vodeću poziciju među digitalno osviještenim i spremnim na umrežavanja high end legendama koje tvrdokorno, te više no uspješno održavaju prepoznatljivi image uz temeljnu dizajnersku filozofiju.
202
Poseban player
Današnji SACD/CD playeri moraju biti zaista posebni da bi se mogli uhvatiti u koštac s vrhunskim DAC-ovima koji dekodiraju visokorazlučive formate pohranjene na računalima. Kad se pogledaju tehničke osobine MCD550 playera vidi se da se radi o uistinu posebnom uređaju.
201
Neočekivani pogodak
MT5 gramofon po mnogočemu je poseban, pa i neočekivan proizvod. McIntosh u svojem programu nije imao gramofon ni kad je taj uređaj bio jedini relevantni izvor zvuka. No, kad su se već odlučili za njegovu proizvodnju u 21. stoljeću, u vrijeme kad kvalitetan gramofon kupuje mali broj ljudi koji pritom biraju uređaje provjerenih proizvođača, morali su imati valjani razlog za to.
261
Kućno kino nije nigdje popularnije nego u SAD-u. Zato i ne čudi da i jedna od rijetkih autentično američkih tvrtki koja se bavi proizvodnjom visokokvalitetne audio/video opreme, što McIntosh sigurno jest, u svom programu ima brojne uređaje za tu namjenu.
200
Cjelovito digitalno predpojačalo
D100 je digitalno predpojačalo opremljeno s pet digitalnih ulaznih priključaka (2 koaksijalna, 2 optička i 1 USB) s fiksnim i varijabilnim izlaznim naponom. Ovo predpojačalo predstavlja jedan od jednostavnijih načina za reprodukciju digitalnih audiozapisa u okviru postojećeg McIntosh sustava, ali će se dobro uklopiti i u bilo koji drugi kvalitetni audiosustav.
199
Pravi izdanak svoga roda
Cijevi uređaji za (pred)amplifikaciju audiosignala zaštitni su znak McIntosha. Oni su im donijeli ugled i slavu. Iako su ih danas tranzistorski uređaji brojčano značajno nadmašili na tržištu, još uvijek je veliki broj audiofila koji se zaklinju u cijevni zvuk.
159
Moćna i upečatljiva
Pojačala, najprije cijevna, danas tranzistorska, svojevrsni su zaštitni znak McIntosha. Iako tvrtka danas u svojem programu ima cjelovitu paletu audio i videouređaja, pojačala su bila i ostala njezini najupečatljiviji proizvodi. Poglavito ona s karakterističnim velikim VU metrima na prednjoj ploči. Dokazuju to generacije audiofila iz svih krajeva svijeta već gotovo 65 godina.
112
Ni ljubitelji kvalitetne reprodukcije u razvijenim dijelovima svijeta nemaju baš često nazočiti događaju kakva se održava 6. i 7. travnja u dvorani Regent na prvom katu hotela Esplanade u Zagrebu. Kad se tako nešto vani sprema, tamošnje audiotiskovine, pa i širi mediji, o tomu pišu i govore kao o senzaciji.
113
Poštovani audiofili i ljubitelji dobroga zvuka i glazbe
Pozivamo vas 6. i 7. travnja 2013. godine u hotel Regent Esplanade u Zagrebu, Regent Club na 1. katu, gdje će Audio Cinema Art predstaviti uređaje legendarnog američkog proizvođača McIntosha, koji predstavljaju novost u našem portfoliju.
115
Veliko ime audija
Američka tvrtka McIntosh nastala je u Silver Springsu, u saveznoj državi Maryland 1949. godine. 1956. godine započela je gradnja sadašnje tvornice u Binghamtonu u saveznoj državi New York. Sve je to bio plod želje Franka McIntosha da konstruira i izradi bolja pojačala od svih dotadašnjih.
43
Američka tvrtka McIntosh nastala je u Silver Springsu, u saveznoj državi Maryland 1949. godine. 1956. godine započela je gradnja sadašnje tvornice u Binghamtonu u saveznoj državi New York. Sve je to bio plod želje Franka McIntosha da konstruira i izradi bolja pojačala od svih dotadašnjih. Prvi korak na tokm putu bio je poznati "Unity Coupled Circuit", kojeg potpisuje zajedno s kolegom Gordonom Gowom.
    VIJESTI | PROIZVOĐAČI | AKCIJE | STORES | ABOUT US | REPAIRS

Audio Cinema Art | The High-End Company

Site info | Pravne napomene | Produkcija ...