STORES | ABOUT US | REPAIRS
JAMO digitalna obitelj
Jamo je na tržište stavio lifestyle digitalne uređaje koji će svojim dizajnom, kvalitetom i cijenom plijeniti pažnju potencijalnih korisnika – svih ljubitelja glazbe i novih tehnologija.

Obitelj sadrži zanimljive, inovativne uređaje koji oplemenjuju svakodnevne aktivnosti jer omogućuju uživanje u glazbi u svim situacijama.

Prvi među jednakima je digitalni bežični zvučnik za bicikl, koji osim što reproducira bežično poslanu glazbu služi kao biciklističko svjetlo. Zanimljivo i krajnje duhovito rješenje – zašto se lišiti glazbe i vožnje bicikla? Kućište je otporno na vodu, povezuje se Bluetooth vezom, ima speakerphone, kontrole koje se lako koriste i punjive baterije koje traju 6 sati a pune se preko USB priključka.

 

jamo-digitalna-obitelj

DS1 - MPC 359,00 kn

Sljedeći je, kako su ga nazvali, avanturistički digitalni zvučnik – otporan na udarce, vlagu, prašinu, povezuje se Bluetooth vezom, ima speakerphone, utor za mikro SD karticu, FM radio i 6-satnu bateriju punjivu preko USB priključka. Samo ime kazuje da je namijenjen izletima, planinarenju, raftingu, trčanju i svim ostalim aktivnostima u prirodi. Čvrstom alkom može se objesiti čak i na alpinističku opremu.

 

jamo-digitalna-obitelj

DS2 - Mpc 449,00 kn

Bežični prijenosni zvučnik sljedeći je uređaj vrhunskog danskog dizajna i funkcionalnosti, povezuje se Bluetooth vezom, ima speakerphone, utor za mikro SD karticu, FM radio i 6-satnu bateriju punjivu preko USB priključka.

 

jamo-digitalna-obitelj

DS3 - Mpc 999,00 kn

Zadnja tri proizvoda su bežični zvučnici pod imenom bežični bookshelf zvučnici, dizajnerski bežični zvučnici i bežični zvučnik s radiom i satom.

Drvena kutija zvučnika za policu prekrivena je umjetnom kožom a Bluetooth povezivanje omogućuje trenutno pokretanje reprodukcije uz jednostavno kontrolirane funkcije.

 

jamo-digitalna-obitelj

DS4 - Mpc 1.499,00 kn

Dizajnerski zvučnici elegantne su pojavnosti, imaju bas refleks otvor sa stražnje strane i, osim iste tehnologije kao prethodnik, koriste daljinski upravljač.

 

jamo-digitalna-obitelj

DS5 - Mpc 1.999,00 kn

Osim sata i  FM radija, zadnji proizvod odlikuje, uz već navedene obiteljske funkcije, retro dizajn, univerzalnost i daljinski upravljač.

 

jamo-digitalna-obitelj

DS6 - Mpc 2.399,00 kn

 

Ovom grupom proizvoda Jamo je zakoračio u novi svijet u kojem do sada nismo mogli uživati u glazbi na ovakav način i na svakom zamislivom mjestu.

Za slušanje i uživanje u glazbi više nema izgovora!

 

Svi modeli biti ce dostupni u ACA salonu tijekom mjeseca Srpnja, po vrlo povoljnim cijenama.

 

    VIJESTI | PROIZVOĐAČI | AKCIJE | STORES | ABOUT US | REPAIRS

Audio Cinema Art | The High-End Company

Site info | Pravne napomene | Produkcija ...