STORES | ABOUT US | REPAIRS
KEF MUO
Kad je KEF prvi put udružio snage s kultnim, višestruko nagrađivanim britanskim dizajnerom Rossom Lovegroveom, dogovor je bio vrlo jednostavan: izraditi ultimativni zvučnik - ni manje, ni više...

kef-muo

Rezultat je bio MUON, legendarni samostojeći zvučnik, nevjerojatan spoj revolucionarne audio tehnologije i naprednih materijala u jedinstveni, senzualni organski oblik. Novi bežični zvučnik, MUO, dijeli istovjetne radikalne dizajnerske zahvate u znatno manjim proporcijama. Kreiran u suradnji s istim partnerima, donosi zadivljujuću prozračnost i detalje poznatog KEF zvuka bilo kada i bilo gdje - zadržavajući skulpturalnu estetiku velikog brata s kojim dijeli i savršenstvo nazvano ”organski esencijalizam”.

kef-muo

Takva filozofija temelji se na korištenju novih materijala i visokih tehnologija ne kako bi se imitirala priroda, već u smislu utjecaja priridnog ritma i sklada prirodnih oblika na uporabne predmete. Dizajnerov pristup savršeno pulsira s Kefovim vjerovanjem u snagu inovacija i savršenstvo inženjeringa, kako bi se svakodnevno uživanje u glazbi uzdiglo na sasvim novu razinu, kako auditivno tako i promjenama životnih navika. To je proces kuntinuiranih promjena (na bolje, naravno) - kako tehnologije otvaraju nove mogućnosti, ljudska mašta oslobađa transformacijske potencijale kreirajući proizvode sa značenjem, vizijom i dušom.

kef-muo

MUO je prepun novij tehnologija kako bi beskompromisno reproducirao poznati Kef zvuk bežično povezans računalom ili nekim drugim mobilnim uređajem. Zahvaljujući novoj, minijaturnoj inačici legendarne Uni-Q jedinice, visokotoncu čija kupola vibrira neovisno, kao točkasti izvor zvuka, i novog, snažnog niskotonskog zvučnika čija membrana služi kao valovod visokotncu, MUO je u stanju napuniti prostoriju glazbom čija reprodukcija nadmašuje sva očekivanja. Široka i duboka pozornica, pun i veliki zvuk, detalji i prirodnost - to je reprodukcija koja krasi mali/veliki MUO. Sofisticirani D/A pretvarač, zajedno s nizom posebno dizajniranih unutarnjih komponenata smješteni su u čvrsti i kruti lijevani element koji je ugrađen u akustički mrtvo aluminijsko kućište.

kef-muo

Streaming glazbe preko Bluetooth aptX protokola, sinkronizacija para zvučnika, odabir ”dual-connect” opcije (za veća okupljanja), automatska optimizacija rada obzirom na horizontalno ili vertikalno pozicioniranje, punjive baterije koje osiguravaju 12 sati glazbe i same se isključuju kad nema signala, - samo su neki elementi koji MUO čine posebnim. Mobilni uređaj dovoljno je približiti MUO zvučniku i spojiti će se u trenu, a drugi uređaji mogu se spojiti žicom s 3,5 mm utikačem.

kef-muo

Jedinstveni oblik znalački je dizajniran kako bi optimizIrao zvučnu projekciju u prostor i dopunjen je sa pet boja završne obrade koje nećemo prevoditi (slika govori više od riječi): Horizon Gold, Storm Grey, Light Silver, Neptune Blue and Sunset Orange.

kef-muo

Karakteristike:
Jedinice:
2 x 50 mm minijaturni Uni-Q, 1 x pasivni bas radijator (ABR)
Ulazi: Bluetooth 4.0 s aptX® kodekom, 3,5 mm AUX, mikro USB
- punjenje i dopuna aplikacija
Domet Bluetooth-a: 10 m
Bluetooth kapacitet: 2 uređaja
Bluetooth memorija: 10 uređaja
Baterija: Li-ion, punjiva
Vrijeme punjenja: 3 sata do punog kapaciteta
Vrijeme trošenja: do 12 sati
Dimenzije: 80 x 210 x 60 mm (V x Š x D)
Masa: 0,8 kg
Ulaz za ispravljač: 5V DC, 2 A

 

    VIJESTI | PROIZVOĐAČI | AKCIJE | STORES | ABOUT US | REPAIRS

Audio Cinema Art | The High-End Company

Site info | Pravne napomene | Produkcija ...